KIES DE IDEALE COMBINATIE VOOR JE KIND

Multicare & Airgosafe

 

Ga voor 100% allergievrij, en vooral makkelijk en snel te reinigen. Het Multicare matras is afwasbaar en bezit meerdere wetenschappelijke onderbouwingen.

 

Het eigen ontwikkeld LPHV schuim zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaam met viscoelastische werking om achterhoofdafplatting tegen te gaan of zelfs te vermijden!

Hé Bamboo & Airgosafe

 

Ga voor 100% natuurlijk met de Hé BAMBOO. Bamboe bevat uit zichzelf een uniek bestanddeel dat schimmels en schadelijke bacteriën voorkomt en verdrijft.

 

Samen met de unieke 3D-hoogventilerende matrasboord is deze matras van nature een matras die antibacterieel is. met de Airgosafe topper heb je een ideale combinatie.

externe website

Hé Bamboe Airgosafe

ALL IN 1 – Safe Awake

 

Ben je niet zo voor een aparte topper op het matras? Maar ben je wel te vinden voor de adembaarheid en klimatiserende eigenschappen van de Airgosafe?

 

Deze matras combineert de luxe schuim met de open 3D structuur van de Airgosafe in één matras. Een uniek geheel, speciaal samengesteld door ABZ.

externe website

Safe-Awake Matras

Medicott & Airgosafe

 

De Medicott matras in combinatie met de Airgosafe Topper? Dan kies je voor een degelijk slaapcomfort en optimale ventilatie, waarvan de hoes ook in de wasmachine kan.

 

De medicott hoes zorgt voor een goede verdeling van lucht en vocht, waardoor uw kind altijd in een gezonde omgeving zal slapen.

externe website

Medicott Airgosafe