WETENSCHAPPELIJK GETEST

De Airgosafe topper is vooral een praktisch en hygiënisch product waar je baby comfortabel op slaapt, ondersteund door het aller belangrijkste: een goed matrasje voor je baby! We blijven er bij dat een baby op zijn rug moet slapen waar we je dus ook bewust van willen maken.

 

Als er per toeval toch een onbewaakt momentje zou zijn, en je baby zich op zijn buik zou draaien, is een ademende baby-matrastopper wel beter dan enkel en alleen een matras. Je kan dus best de combinatie maken met een Airgosafe matrastopper voor baby’s en tieners.

 

De wetenschappelijke resultaten kan je hier terugvinden.

ISO 9237 Certified
Centexbel Logo
Centexbel Keuring

Met meer dan 2000 liter/m² per seconde is de Airgosafe Topper de best ventilerende topper die er op de markt te vinden is! (ISO 9237) Klik op het ISO icoontje voor het ISO Certificaat

Airgosafe is gekeurd door Centexbel, het Technisch en Wetenschappelijk Centrum voor de Belgische Textielnijverheid.

Airgosafe is aanbevolen door de consumentenbond als “Beste Koop”.

In de Airgosafe zitten geen schadelijke stoffen of chemicaliën. Dit werd uitvoerig getest volgens de Oeko-tex 100 standaard en wil zeggen dat je je kindje zonder zorgen op dit product kan laten slapen.

 

De ventilatiecapaciteit van de Airgosafe is ongeëvenaard en dus uniek in de markt. Ontdek hier waarom het belangrijk is dat je baby op een Airgosafe slaapt.

Ademend en ventilerend

Met meer dan 2000 liter/m² per seconde is de Airgosafe Topper de best ventilerende topper die er op de markt te vinden is! (ISO 9237)

Wasbaar op 60°c

De topper is in zijn geheel wasbaar op 60°c. Wil je de binnenkern toch apart wassen, dan kan je deze door de ritssluiting eenvoudig uit de 3D hoes halen en wassen.

Producent sinds 1921

Na bijna 100 jaar ons te specialiseren in baby en tienerslaapcomfort, mogen we ons specialisten noemen in het ontwikkelen en produceren van slaapcomfort.

Anti Huisstofmijt

Door de gebruikte materialen is deze topper anti huisstofmijt. Je baby slaapt dus in een gezond, ventilerend slaapklimaat.

Kies de juiste matras

Wanneer je de juiste matras voor uw baby gekozen hebt, past de Airgosafe topper er altijd op door de universele maat. Alles blijft mooi bij elkaar door het Airgosafe Hoeslaken te gebruiken.

Klimatiserend

Het slaapcomfort van je baby moet niet enkel ventilerend zijn maar ook klimatiserend. Dat is belangrijk tegen oververhitting, en het zorgt er ook voor dat je baby het de eerste maanden niet te koud krijgt.

Centexbel LogoISO 9237 Certified

Airgosafe Lagen

UNIEKE SAMENSTELLING

  • Ademende zachte bovenlaag waardoor je baby geen aftekeningen in het aangezicht krijgt.

 

  • Kern in open 3D honingraatstructuur

 

  • Ondoordringbare waterdichte laag (voor eventuele ongelukjes)

 

  • Ademende zachte onderlaag die een extra ventilatielaag creëert om schimmels en bacteriën te vermijden

Een combinatie met ongeëvenaarde ventilatie capaciteit (2013l/m²/seconde)